El MoraBanc, davant de la seva darrera oportunitat

L’equip tricolor vol que Obradoiro, que arriba demà al Poliesportiu, sigui la porta d’entrada per seguir creient

El MoraBanc, davant de la seva darrera oportunitatFERNANDO GALINDO

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El MoraBanc Andorra afronta demà al Poliesportiu davant el Monbús Obradoiro el que pot significar el darrer tren per pujar al play-off. Un tren que passarà pel Principat però que amenaça seriosament de no quedar-s’hi si l’equip no suma la catorzena victòria del curs.

Després d’acumular quatre

derrotes consecutives -València, Baskonia, Tecnyconta Saragossa i Tenerife- i on els petits detalls van penalitzar massa el grup d’Ibon Navarro, el vestidor és conscient que qualsevol opció per entrar entre els vuit primers passa per superar demà l’equip gallec. “És evident que tal com estem el que hem de fer és intentar gua-nyar per mantenir l’esperança i després esperar els altres resultats”, afirma Landing Sanè. El pivot francès subratlla que el vestidor està fort, que no ha canviat la seva mentalitat i que lluitarà fins al final per intentar aconseguir la plaça de play-off.

El rival, el Monbus Obradoiro és un dels equips particulars de la Lliga ACB per la seva forma de jugar. Segons Sané, l’equip de Moncho Fernández té “un estil diferent” però que, en aquesta situació “poc importa el rival que tinguem davant perquè el que necessitem fer és imposar el nostre ritme i el nostre estil”.

Un equip, l’Obradoiro, que ahir va anunciar oficialment l’arribada del base català Lluís Costa cedit pel Real Betis Energia Plus fins a final de temporada.

tracking