L'FC Andorra busca ajustar més la part alta de la taula a Lleida

Els tricolors es posen al dia i recuperen (12.00 hores) el darrer compromís pendent

L'FC Andorra busca ajustar més la part alta de la taula a LleidaFC ANDORRA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’FC Andorra visita aquesta tarda (12.00 h) el Municipal Gardeny per enfrontar-se al Lleida Esportiu B i, d’aquesta manera, recupera l’últim dels partits que tenia pendents per posar-se al dia de la competició. Una bona oportunitat, la d’avui, per ajustar encara més la zona noble de la classificació i seguir trucant a la porta de la tercera divisió. Ludo, un dels futbolistes andorrans de la plantilla, assegura que el compromís davant dels lleidatans és “un partit molt complicat perquè és un filial, és gent jove i tenen qualitat”. Tot i això, Ludo sap que l’equip “afronta el partit amb totes les garanties” i que la victòria “serà important” per poder retallar més les distàncies respecte dels rivals de la part alta.

Etiquetes:

En aquest sentit, a banda dels tricolors, el Viladecans, actual segon classificat amb tres punts de marge respecte de l’FC Andorra, també recupera avui un partit ajornat i rebrà el Tàrrega al seu municipal. Una derrota dels del Baix Llobregat combinada amb un triomf dels de Gabri i Jorquera posarien l’equip en zona de play-off, segon, a només un punt del líder, el Manresa. Si es compleixen els pronòstics i els de Raúl Paje guanyen a casa seva, seria el nou líder de la categoria. Ludo subratlla que “hem d’estar tranquils perquè queda poc, tothom es juga coses i la categoria és molt igualada i complicada”.

L’FC Andorra ha lligat dos empats consecutius, a casa davant el Vilanova i a La Bòbila de Gavà, i ha deixat la part alta amb només sis punts de distància entre els sis primers classificats. “Sabem que la primera catalana és així i els que es juguen el descens collen i els de dalt, també. Hem de pensar que demà [per avui] només poden puntuar quatre equips i hem d’anar per a totes. Ja hi haurà temps de pensar en diumenge i el Cambrils”, destaca el migcampista internacional. El retorn de Cristian Martínez, després de complir a Gavà un partit de sanció, serà la gran novetat.

tracking