Òscar Cabanas acaba 4t de la general a l'Hospitalet de l'Infant

El ciclista de l’MVK*12 Òscar cabanas va finalitzar quart en la classificació general, a només vuit segons del podi, de la cursa CRI-Campionat Catalunya modalitat Open, que es va celebrar el cap de setmana a la localitat tar­ragonina de l’Hospitalet de l’Infant. Cabanas, amb un temps de 21’47”, va acabar a 57” del gua-nyador, Modest Capell, en una prova de 17,195 quilòmetres de recorregut. En categoria Elit, el ciclista de l’MVK*12 va ser segon només superat pel mateix Capell. “Les sensacions van ser molt positives perquè no havia fet gaires entrenaments específics amb la bicicleta de crono”, va explicar Cabanas. L’andorrà va afegir que la prova “era molt per a mi, per les característiques, i físicament em trobo molt bé”. El quart lloc aconseguit li va deixar un bon regust de boca tot i esperar-se “poder estar entre els tres primers. El nivell que hi havia entre els inscrits era alt”. L’altre representant de l’equip, Oriol Cardiel, va finalitzar 25è de la general i 11è en categoria sub-23, amb un registre de 23’51”, a 3’01” del vencedor.

L’MVK*12 seguirà demà la seva activitat i deu dels integrants de l’equip es desplaçaran a la localitat d’Alcanar per participar a la 22a Pujada al mirador d’Alcanar Trofeu germans Prades, una cursa de 105 quilòmetres de recorregut i un circuit de 5,8 quilòmetres. A hores d’ara hi ha 142 ciclistes inscrits en una prova que sortirà de la plaça Major de la localitat tarragonina, que tindrà la modalitat de carretera i on participaran quatre categories: sub-23, elit, master-30 i master-40.