La Federació Espanyola aprova la nova Copa del Rei

Final el 18 d’abril, 116 equips de sortida i partit únic fins a semifinals

La Federació Espanyola aprova la nova Copa del Rei

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’assemblea de la Federació Espanyola de Futbol (RFEF) que es va celebrar a Las Rozas (Madrid) va aprovar el nou model de la Copa del Rei. El nou format de la competició va rebre el llum verd amb 91 vots a favor, dos en contra i una abstenció. La final serà el 18 d’abril, començarà el 18 de desembre i serà a partit únic fins a les semifinals.

Els clubs participants seran 116 desglossat en els 20 de primera, els 22 de segona, els set primers de cada grup de segona B, els 18 primers de cada grup de tercera més els 14 millors segons amb millors coeficients. També participen els quatre semifinalistes de la Copa Federació i els 10 equips guanyadors d’una eliminatòria prèvia entre els 20 equips campions de la màxima categoria ter­ritorial de cada federació territorial. Aquí és on, en cas de ser campió, podria entrar l’FC Andor­ra, sempre que, a més, sortís afavorit en l’esmentada prèvia.

A més, es va aprovar la resta de calendari de competicions oficials i el nou format de la Supercopa, amb una final four entre el 8 i el 12 de gener.

tracking