TALL A la 
CS-310 

Tall a la CS-310 entre Anyós i l'Aldosa a causa d'una esllavissada sense danys personals. El trànsit s'ha desviat pel centre de la Massana

L'equip vol oblidar-se del play-off i centrar-se a tornar a guanyar

Després de quatre derrotes, el vestidor del MoraBanc admet la dificultat d’acabar entre els vuit primers

L'equip vol oblidar-se del play-off i centrar-se a tornar a guanyarACB PHOTO / A. PÉREZ

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El MoraBanc Andorra està en el pitjor moment de la temporada, al menys pel que fa als resultats, amb quatre derrotes seguides que provoquen que els tricolors necessitin pràcticament un miracle per entrar al play-off. De fet, al vestidor ja admeten obertament que el play-off no és l’objectiu, i que el que ha de fer l’equip és guanyar i veure fins on pot arribar al final de la lliga.

“Hem d’oblidar l’opció del play-off, i hem de sortir orgullosos amb aquesta samarreta, i treballar molt per tornar a l’equip cap amunt”, admetia un Moussa Diagne tocat després de la derrota. A més, el pivot va afegir que “som els mateixos que hem guanyat grans rivals i hem fet història a Europa, així que el que hem de fer és deixar-nos la pell i el cor en els 5 partits que queden”.

Sobre la mala dinàmica de l’equip, Diagne va assegurar que “estem en un moment molt difícil” i remarcava que “jo he passat moments pitjors i se surt treballant, hem d’estar més junts que mai, ajudarnos mútuament i també necessitem que ens ajudi l’afició i la gent per poder treure això cap endavant”. Des de la banqueta, el tècnic Ibon Navarro va ser clar, “d’aquesta situació se surt guanyant”, i va reconèixer que “estic content de la feina que fa l’equip entre setmana, el que passa és que ens ha donat per competir contra grans equips, però no per guanyar, i necessitem una última empenta”.

tracking