El MoraBanc punxa en els partits amb final igualat

El MoraBanc Andorra només ha pogut aconseguir el triomf en tres dels 11 partits de Lliga Endesa que han tingut un final igualat

el MoraBanc punxa en els partits amb final igualatFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Les tres derrotes consecutives que acumula el MoraBanc Andorra a la Lliga Endesa han fet que les opcions d’entrar al play-off pel títol per part del conjunt tricolor hagin minvat considerablement durant aquestes tres setmanes. Però si una cosa han fet aquestes tres desfetes ha estat confirmar una tendència que s’arrossega, ja no només aquesta temporada, sinó també l’anterior, i és que a l’equip li costa guanyar quan els partits tenen un final ajustat. De fet, els tres partits que ha perdut l’equip d’Ibon Navarro aquestes últimes jornades han estat per un marge total de només cinc punts de diferència, ja que van caure per un punt contra el València, i per dos contra Baskonia i Saragossa.

El curs passat, el MoraBanc va ser, juntament amb l’Unicaja, el pitjor equip de la Lliga ACB en aquest aspecte, i va guanyar tres dels 11 partits que es van decidir per cinc o menys punts, precisament els mateixos números que té aquesta temporada a la competició domèstica, tot i que encara resten sis partits de la fase regular. Els únics duels amb final ajustat que han guanyat els tricolor han estat de dos contra l’UCAM a la primera jornada (amb una cistella d’Stevic), d’un a la pista del Reial Madrid en un matx espectacular, i d’un a casa contra el Fuenlabrada després de remuntar 12 punts al tram final.

La resta de duels igualats han acabat sent creu, ja fos amb el MoraBanc arribant per davant, o amb els tricolors cercant la remuntada. Tot i aquestes dades, al vestidor no creuen que tingui a veure amb l’aspecte mental i el tècnic, Ibon Navarro, admetia després de la derrota contra el Saragossa que “no podem imputar a la pressió o a l’aspecte mental algunes errades de joc, perquè si no ho tindríem molt fàcil i aniríem al psicòleg demà”.

L’equip tindrà demà una nova opció per trencar la mala dinàmica de tres derrotes seguides i avui mateix marxa cap a les Canàries per enfrontar-se a l’Iberostar Tenerife. Els tricolors han estat entrenant aquests dies al pavelló Joan Alay, ja que el Poliesportiu s’està preparant per a la cita del Mundial de trial indoor que s’hi celebrarà demà.

EL TENERIFE SUPERA LA PENYA

El proper rival dels tricolors va derrotar dimecres a la nit el Divina Seguros Joventut per 79 a 72 al partit avançat de la jornada 30, quan el conjunt de les illes disputi la final de quatre de la Champions League. Els catalans van arrencar millor però els locals van poder remuntar gràcies a uns grans Rodrigo San Miguel amb 22 punts i Javier Beirán amb 24 de valoració. Amb aquest triomf, els canaris se situen amb 14 victòries, una més que el MoraBanc, mentre que la Penya segueix dues per sobre.

EN ESPERA DE LA RESOLUCIÓ DEL JUTGE ÚNIC

El MoraBanc Andorra segueix en espera de la resolució del jutge únic de competició de l’ACB sobre la impugnació del partit de diumenge passat contra el Saragossa a causa del triple final d’Stan Okoye que estaria fora de temps. El termini per presentar al·legacions per part de l’entitat aragonesa acabava ahir i estava previst que també durant la jornada d’ahir es conegués la decisió de Juan Antonio Landaberea, tot i que finalment no es va produir.

tracking