automobilisme

Llovera, molt motivat davant l'inici del Mundial de ral·licròs

El pilot andorrà ha dedicat tots els esforços de l’actual temporada en el certamen

Llovera, molt motivat davant l'inici del Mundial de ral·licròsFOTOESPORT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Albert Llovera afronta amb il·lusió i molt motivat la seva segona participació al Campionat del Món de ral·licròs en la categoria RX2. L’andorrà ha centrat tots els esforços aquest any a preparar degudament aquest Mundial, que arrenca aquest cap de setmana al Circuit de Barcelona-Catalunya, la primera prova del calendari. Un míting inicial de la temporada en què els participants hauran de superar un recor­regut que tindrà un seixanta per cent d’asfalt i un quaranta per cent de terra.

Llovera ha treballat durant tota la pretemporada, fins i tot abans de confirmar la seva presència, a tenir la millor condició física des de l’inici del campionat. “A part de les sessions en el gimnàs, la meva participació en les GSeries al volant del Giand ha estat la millor preparació de cara a l’RX2”, comenta el pilot. Llovera afegeix que “en l’últim test abans de la competició vam posar l’accent sobretot a millorar la precisió del sistema de frenada”.

El format de la competició no ha patit cap novetat important. Es disputaran quatre mànegues de classificació i, una vegada completades, es farà una classificació acumulant les puntuacions obtingudes en cadascuna. Els 12 primers d’aquesta classificació disputaran dues semifinals (sis pilots en cadascuna) i els tres millors de cada semifinal correran la primera final de la temporada. Ja a Catalunya, Llovera podrà saber quins seran els rivals a batre. “Sembla que Olivier Eriksson, el pilot suec campió de l’edició del 2018, tornarà a competir, i de la resta veurem quines sorpreses es produeixen, encara que em sembla que els joves pilots nòrdics, sobretot, seran els rivals a batre”, explica.

tracking