Automobilisme

Vinyes inicia dissabte vinent el seu gran repte en circuit de l'any

El pilot andorrà, que tornarà a fer parella amb Jaume Font, estrena la competició al circuit francès de Paul Ricard

Vinyes inicia dissabte vinent el seu gran repte en circuit de l'anyFOTOESPORT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Joan Vinyes comença aquest cap de setmana la seva participació en el GT Cup Open Europe, una competició que es disputa, per primera vegada, en diferents escenaris europeus.

El pilot andorrà i Jaume Font se situaran al volant del Porsche GT3 i aniran al circuit francès de Paul Ricard, primera prova del calendari, amb l’objectiu de millorar les prestacions del vehicle i aprendre dels rivals. La reglamentació de la nova competició de GT europea preveu dues classes en la composició dels equips. Ara poden compartir vehicle un pilot professional i un amateur (PR-AM) o dos amateurs (AM-AM). La possibilitat de dos pilots professionals, de moment, no està prevista.

Després d’una pretemporada marcada pel canvi de la mecànica, Joan Vinyes i Jaume Font, al costat dels tècnics de Baporo Motorsport, asseguren estar preparats per iniciar un nou repte en la seva dilatada trajectòria esportiva. “Afrontem el primer míting de la temporada amb només dues jornades de test, no és gaire però sí que és suficient per conèixer les reaccions més radicals del Porsche”, va explicar Vinyes. El pilot andorrà hi va afegir que encara “ens queda molt treball per fer, per aprofitar totes les possibilitats que ens ofereix el vehicle i adaptar-lo el cent per cent al nostre pilotatge”.

El calendari de la GT Cup Europe està conformat per sis proves. La primera, aquest cap de setmana a Paul Ricard, i després de passar per Bèlgica, per Hongria, per la Gran Bretanya (Silverstone) i per Catalunya s’acaba el 12 i el 13 d’octubre a la cita al circuit de Monza, a Itàlia.

tracking