Futbol

La Federació presenta el llibre dels primers 25 anys

És un recull dels millors moments de l’ens des del seu naixement

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La FAF va presentar ahir, el llibre Federació Andorrana de Futbol, 25 anys, escrit pels periodistes Ivan Moure i Xavi Bonet, cap de comunicació de l’entitat, a més del seu secretari general, Tomàs Gea.

El llibre recull alguns dels grans moments, fins a vint-i-cinc, que ha viscut la FAF en el seu quart de segle d’història, tant dins com fora dels terrenys de joc. Aquests es divideixen en tres blocs: entre ells un d’institucional i un altre d’esportiu. Un dels episodis més destacats és la victòria que el combinat nacional va aconseguir davant Hungria: “Gràcies al llibre es poden descobrir coses. Tothom sap que el gol el va fer Marc Rebés, però què va sentir? Què va sentir Koldo? Tot això es pot saber”, explica Xavi Bonet, que afegeix que “segurament és el partit i la victòria més important de la Federació”, va afegir. De moment s’han tirat 2.000 exemplars.

En un altre àmbit, la selecció sub-16 viatja dimecres a Letònia per disputar un torneig de desenvolupament. Els nois que dirigeix Òscar Sonejee, s’enfrontaran a Kosovo, el dia 26 a les 15 hores; a San Marino, el dia 28 a les 17 hores i el dia 30, tancaran la seva presència a la competició davant l’amfitriona, Letònia, a partir de les 10 hores, hora andorrana.

La Federació presenta el llibre dels primers 25 anys

tracking