Trial

Triomf de Gaudi Vall i tercer lloc de Jordi Lestang a Olvan

El primer es va imposar en la categoria cadet, i el segon va pujar al podi de la categoria júnior a la cita barcelonina

Triomf de Gaudi Vall i tercer lloc de Jordi Lestang a OlvanFMA

Els pilots de la Federació Motociclista d'Andorra van quallar una bona actuació el cap de setmana passat a la cita del Campionat d'Espanya de Trial disputada a Olvan (Barcelona), amb una victòria i una segona posició.

El triomf va ser per a Gaudi Vall, que es va imposar a la categoria cadet amb un total d'11 punts de penalització. El jove pilot del Principat va superar el valencià Christian Pascual, i l'anglès Harry Turner. Amb aquesta victòria, Gaudi Vall segueix com a líder de la classificació general després d'haver guanyat també la primera cursa que es va disputar a La Rioja.

De la seva banda, Jordi Lestang va aconseguir pujar al tercer graó del podi a la categoria júnior. El jove pilot va acabar el recorregut amb 12 punts de penalització, lluny del vencedor, Pau Martínez, amb un, i el segon, Raúl Guimerà, amb cinc. Lestang se situa en sisè lloc de la general gràcies a aquest resultat amb 20 punts, precisament els mateixos que té de diferència respecte al primer classificat, el corredor català Pau Martínez.

Pel que fa als altres representants andorrans, Laia Pi va ser quarta a la prova femenina B amb 41 punts, i Alèxia Lladó va acabar vuitena amb 96 punts. Pel que fa a la prova juvenil B, Jan Gabriel va quedar-se també a tocar del podi amb el quart lloc (33 punts), Joan Miquel García va ser vuitè, i Valentí Cristina 12 è.