Automobilisme

Ramon Plaus i Raul Ferré pugen al podi a la Pujada a Sant Mateu

Van ser segon i tercer respectivament a la general de la cursa

Ramon Plaus i Raul Ferré pugen al podi a la Pujada a Sant MateuFOTOESPORT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La 21a edició de la Pujada a Sant Mateu corresponent al Campionat de Catalunya de Muntanya va acabar amb un bon botí per als pilots de l’ACA (Automòbil Club d’Andorra), ja que van aconseguir fins a quatre podis. Pel que fa a la classificació general, Ramon Plaus va aconseguir la segona posició, mentre que Raul Ferré va finalitzar en tercera posició. A més, Edgar Montellà va quedar-se a prop del podi amb el sisè lloc.

La victòria va ser per al pilot català Francesc Munné, que va fer un temps de 2’38”671, mentre que Plaus va finalitzar amb un registre de 2’40”245. Després de la prova, el pilot andorrà va manifestar que “potser li hauria de dedicar més temps a la posada a punt del cotxe i fer algun test per provar solucions que ara mateix hem de fer en carrera”, i va afegir que “intentarem millorar a la següent, encara que no serà fàcil”. Raúl Ferré va ser tercer amb un crono de 2’40”467 i va declarar que “estic content perquè continuo estant molt a prop de pilots amb molta experiència, i a més en condicions d’inferioritat pel que fa a la mecànica de què disposo ara mateix”.

També va haver-hi doble podi andorrà a la categoria de turismes, ja que Gerard de la Casa va ser segon, i Amàlia Vinyes va acabar en tercera posició. L’experimentat pilot va assegurar després d’acabar en segona plaça que “hem estat en tot moment lluny de poder guanyar aquesta pujada”, mentre que Vinyes, que va tenir una sortida a la part final de la cursa, va explicar que “em trobo bé físicament, més que res és el disgust que et produeix un contratemps d’aquestes característiques a pocs metres del final”.

tracking