L'Inter Escaldes i el VallBanc inicien amb èxit el play-off (2-0)

En la fase per la permanència, victòries de l’Ordino i l’FC Encamp davant el Lusitans i el Santa Coloma, respectivament

L'Inter Escaldes i el VallBanc inicien amb èxit el play-off (2-0)INTER ESCALDES

Un gol de Genís Soldevila als 10 minuts de joc i un altre de Roger Nazzaro a les acaballes del partit van resultar suficients perquè l’Inter Club d’Escaldes aconseguís estrenar el play-off pel títol amb una victòria. L’equip d’Adolfo Baines es va mostrar superior a les àrees a la UE Sant Julià que, tot i la derrota, van merèixer aconseguir algun gol.

El VallBanc Santa Coloma també va començar amb bon peu la fase de lluita per aconseguir el campionat. Els de Marc Rodríguez van superar la UE Engordany (2-1) i van aplanar el camí ja a la primera part amb dos gols. Primer, Lorenzo Burón al minut 10 i més tard Riera, fregant la mitja hora de partit, va aconseguir el 2-0. A la represa, l’Engordany va treballar per retallar les diferències i Hilario de Jesús ho va aconseguir al minut 79 de partit. La propera jornada, el 28 d’aquest mes, enfrontarà l’Engordany amb el Sant Julià i el VallBanc Santa Coloma i l’Inter Club Escaldes. Pel que fa al play-off per la permanència, l’Ordino i l’Encampvan fer el primer pas en el seu objectiu. Els de Francisco Domingo van donar continuïtat a la seva bona dinàmica però van patir per aconseguir el gol de la victòria davant el Lusitans. No va ser fins al temps afegit (91’) quan Sebastián Bertrán va sentenciar el partit. En l’altre enfrontament de la fase l’FC Encamp va guanyar la UE Santa Coloma per 1 gol a 2. Tots els gols es van aconseguir a la primera part. Peralta va avançar els encampadans, va empatar Sergio Crespo i Alberto López va tornar a avançar l’Encamp establint el resultat definitiu.