El CE Sant Julià goleja el líder i es col·loca sisè a la classificació (5-1)

El CE Sant Julià va aconseguir dissabte una victòria de prestigi davant Les Corts, que es presentava com a líder, i es col·loca sisè a la classificació amb 41 punts i salvació matemàtica a falta de quatre jornades. Els nois de Jorge Dias van fer un partit molt complet i en què van saber esprémer la seva eficàcia als darrers metres contra l’equip barceloní, que només havia perdut dos partits fora de casa en tota la temporada. Tot i que Les Corts va dominar clarament la possessió, els lauredians no van perdonar en les seves accions i Brayan Pinto i un doblet d’Edgar Sánchez deixaven un incontestable 3-0 a la mitja part. Cristian Gonçalves i, novament, Brayan Pinto augmentaven el marcador fins al 5-0 a la represa. Els barcelonins van aconseguir descomptar a l’últim minut per deixar el sorprenent 5-1 definitiu.

D’altra banda, l’equip es va posar al dia en la competició, ja que ahir es van disputar els cinc minuts pendents davant el Santpedor. El 10 de març es va suspendre el partit amb 4-4 i en la resolució cada equip va anotar-se un gol més (5-5).