esquí de velocitat

Marc Oliveras s'estrena a casa al quilòmetre llançat

Marc Oliveras s'estrena a casa al quilòmetre llançatJAN FARRELL MEDIA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La pista Riberal de Grau Roig va acollir ahir la jornada d’entrenaments de la Copa del Món del quilòmetre llançat. Una de les novetats respecte d’anys anteriors és la participació de l’integrant de l’equip d’esquí alpí de la FAE Marc Oliveras.

L’esquiador va acceptar el repte de Jan Farrell, sisè de la general de la Copa del Món d’esquí de velocitat, que va desafiar esquiadors que tinguessin menys de 50 punts FIS en supergegant o descens. L’al·licient és que si algú l’aconsegueix superar durant la prova de Grandvalira Farrell li pagarà 5.000 euros. Durant la primera jornada d’entrenaments que es va celebrar ahir, Oliveras va marcar una velocitat de 161,69 quilòmetres per hora. Després de la prova va destacar que “he tingut molt bones sensacions. Només he comès una petita errada amb un bony que no he vist i he obert una mica els esquís”.

Avui, a partir de les 9.00 hores es farà la primera de les dues Copes del Món del cap de setmana amb la prova de classificació. A les 10.30 hores seran les semifinals i a les 12.00 hores, la final.

tracking