Doblet d'Axel Esteve i victòria en el gegant de Sissi Hinterreitner

Esteve s’imposa en l’eslàlom després de ser el més ràpid al gegant

Doblet d'Axel Esteve i victòria en el gegant de Sissi HinterreitnerFAE

Axel Esteve va repetir protagonisme en la segona i darrera jornada del Campionat d’Andorra de tècnica. Esteve, que va aconseguir dimarts el triomf en el gegant, es va endur ahir l’eslàlom masculí que es va disputar a la pista de l’Avet de Soldeu i va certificar, així, el doblet particular. En categoria femenina, Sissi Hinterreitner es va treure l’espina de dimarts en l’eslàlom, on va acabar en segon lloc lluny de la guanyadora, Carla Mijares, i es va proclamar campiona d’Andorra de gegant.

Esteve es va imposar gràcies a la primera mànega, en què va marcat 49”84, sent l’únic a baixar dels 50 segons. El seu temps total després de la segona mànega, en què va fer el tercer temps, va ser d’1’40”21, mig segon millor que el segon classificat, Xavier Salvadores, que amb 1’40”72 es va quedat a 51 centèsimes de la victòria. En la tercera posició del podi va finalitzar Robert Solsona, que amb 1’41”05 es va quedar a 0”84 d’Esteve. Quart va ser Àlex Rius, mentre que Quim Rodríguez va ser desè i Xavi Cornella no va acabar la segona mànega. A la primera van quedar a fora Albert Torres, Robert Ferrari, Marc Oliveras i els també andorrans Marcos Argüelles, Pol Robert i Joaquim Gali.

En noies, Hinterreitner es va imposar amb un temps de 2’24”02. En la primera mànega va marcar el millor registre amb 1’13”64 i va aconseguir el títol de campiona d’Andorra en guanyar la cursa. Segona va ser l’espanyoPatrícia Miquel, a 1”33, mentre que tercera, i segona andorrana, va ser Cande Moreno, que aconseguia el millor crono en la segona mànega amb 1’10”20. En la 6a posició, i tercera andorrana, va acabar Carla Mijares, guanyadora de l’eslàlom, amb un total de 2’26”77. Van quedar a fora Xènia Rodríguez i Jèssica Núñez.