El vestidor

“Estic enfadat amb mi mateix”

“Estic enfadat amb mi mateix”Fernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El tècnic tricolor va arribar força capcot a la sala de premsa del Poliesportiu després de caure contra el València Basket, i va assegurar que “crec que ha estat un partit amb moltes errades, amb pèrdues excessives no forçades perquè hem fet passades dolentes, males decisions, i fins i tot hem trepitjat la línia de banda tres cops”. Navarro va destacar també que “s’ha jugat al ritme que els interessava a ells, amb poques possessions i sense deixar-nos córrer”.

Sobre la reacció dels taronja a l’últim quart, va assegurar que “les nostres errades i els seus rebots els han permès anotar, i ha acabat sent decisiu pel resultat, hem guanyat la valoració però és un partit que teníem controlat fins als últims minuts, i un cúmul d’errades han acabat resultant decisives”.

L’entrenador basc va mostrar-se força autocrític amb ell mateix, i va declarar que “és el tercer partit que perdem d’un a l’últim segon. No hem fet les coses bé, les hem fet pitjor. Estic més enfadat amb mi mateix que amb l’equip”.

Per últim, va explicar que “patim amb equips que tenen jugadors atlètics, no hem sabut gestionar el tram final, sabent que estavem cometent errades”.

EL RIVAL

“Era un final a cara o creu, i ens ha sortit cara”

Jaume Ponsarnau.

L'entrenador del València basket, Jaume Ponsarnau, va mostrar-se satisfet pel triomf aconseguit al Poliesportiu, i va assegurar que “ens feia por com entraríem a l’inici del partit, però ho hem fet bé i concentrats, però a la segona part no hem sabut com jugar i no hem estat encertats”. Sobre la reacció final, va destacar que “hem trobat primer el triple, i després el joc interior, i hem tingut un punt en defensa que hem aprofitat per robar i córrer”, i va afegir que “ha estat un final a cara o creu, i ens ha sortit cara”.

JORNADA CLAU EN LA LLUITA PELS PLAU-OFF

SANTIAGO DE COMPOSTELA Tot i que després d’aquesta jornada encara en quedaran vuit per acabar la lliga regular, aquest cap de setmana ja es poden aclarir algunes coses, ja que els equips que ocupen actualment els llocs del quart a l’onzè s’enfronten entre si. Durant la jornada d’avui només hi ha dos partits, i un d’ells enfrontarà l’Obradoiro amb el Saragossa. Els gallecs es troben a dues victòries del tall dels play-off i voldran superar un rival directe, com ja van fer a la primera volta, per intentar acostar-se a les places que donen dret a lluitar pel títol un cop acabi la lliga regular. L’altre partit d’avui també és un duel directe, tot i que de la part baixa, i el cuer, el Delteco GBC, rebrà el Movistar Estudiantes, que té actualment una victòria de marge respecte al descens. Demà es disputaran la resta de partits amb atenció especial als dos duels directes de la lluita pel play-off. A les 12.30 hores el Tenerife, que està immers en una mala dinàmica, visitarà el Nou Congost per enfrontar-se al BAXI Manresa, i a la tarda l’Unicaja rebrà a casa el Divina Seguros Joventut. A més, el líder, el Barça, visitarà Lugo per enfrontar-se al Breogán i el Reial Madrid viatjarà a Gran Canària.

tracking