TALL A la 
CS-310 

Tall a la CS-310 entre Anyós i l'Aldosa a causa d'una esllavissada sense danys personals. El trànsit s'ha desviat pel centre de la Massana

Axel Esteve guanya el gegant FIS de Courchevel

Es va imposar amb un registre d’1’37”22 a Tentori i Orecchioni

Axel Esteve guanya el gegant FIS de Courchevel

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Axel Esteve va adjudicar-se ahir el gegant FIS disputat a l’estació francesa de Courchevel amb un temps d’1’37”22. L’esquiador de la FAE va dominar la cursa des del principi, ja que es va imposar a la primera mànega amb un registre de 46”43, i a la segona va ser segon (50”79), a només 0”02 del millor crono de la segona de les baixades. Sumant les dues mànegues de la cursa, Axel Esteve va superar el competidor italià Michelangelo Tentori per 0”23, mentre que l’esquiador local Diego Orecchioni (el més ràpid a la segona mànega) va ser qui va tancar els llocs de podi.

Esteve no va ser l’únic esquiador del país dintre del Top-10, ja que Xavi Salvadores va cloure la prova en novena posició amb un temps d’1’39”48, a poc més de dos segons del seu compatriota. També van participar a la cursa Xavi Cornella, que va acabar 21è amb un registre d’1’40”45, a 3”23 d’Esteve, i Ty Acosta, que va creuar la línia d’arribada el 28è, amb un crono d’1’42”56, a 5”34 de la marca d’Axel Esteve.

Durant la jornada d’avui, l’estació francesa de Courchevel acollirà un nou gegant FIS a les seves instal·lacions.

tracking