David Albós acaba 33è a la vertical de la Copa del Món

Cap dels cinc esquiadors de la FAM va poder entrar al Top-30

David Albós acaba 33è a la vertical de la Copa del Món

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

David Albós va ser el millor andor­rà a la cursa vertical de la Copa del Món que s’està disputant aquesta setmana a Madonna di Campilgio, Itàlia, però no va poder entrar entre dels 30 primers. L’esquiador va ser 33è amb un temps de 27’55”, lluny dels 24’31” del vencedor de la cursa, el suís Werner Marti. La resta de posicions de podi van ser per representants italians, amb Robert Antonioli a la segona posició i Michele Bosacci en tercer lloc. Albós va explicar que “ha estat una cursa molt dura i el Top-30 era molt complicat, tot i ser l’objectiu que tenia”, i va afegir que està “satisfet perquè ho he donat tot des del principi”.

Pel que fa a la resta de membres de l’equip nacional, Sergi Casabella va creuar la meta en 37è lloc absolut i 11è de la categoria espoir, i Gerber Martín va acabar en 38a posició, tots dos a quatre minuts del vencedor. Per últim, Carles Serra va ser 40è a sis minuts i David Pérez va finalitzar el 41è a set minuts de Marti.

Avui hi haurà jornada de descans a l’última Copa del Món de la temporada que es fa a Madonna di Campiglio i demà es disputarà la cursa individual a partir de les 9.30 hores a Passo Grostè.

tracking