Samu Ponce, 27è a la general del Tour de Tailàndia

L’andorrà es col·loca a 21’07”del nou líder, l’australià Cavanagh

Samuel Ponce va facturar amb una bon actuació l’etapa reina del Tour de Tailàndia i va entrar en el 28è lloc, a 20’55” del guanyador de l’etapa i nou líder de la prova asiàtica, l’australià Ryan Cavanagh. Aquest resultat provoca que Ponce es col·loqui 27è a la classificació general, a 21’07” de Cavanagh.

Per a l’andorrà de l’Interpro Cycling aquesta tercera jornada va ser “el dia mes dur sobre la bicicleta”. Una etapa de gairebé 200 quilòmetres amb 3.800 metres de desnivell positiu i les altes temperatures van fer patir de valent Ponce. A partir del quilòmetre 70, on es començava a pujar el primer port del dia, es va fer una selecció de 35 corredors al capdavant del pilot, amb Cavanagh portant el pes i amb la presència de Ponce. Seguidament es va fer una nova selecció i l’andorrà ja no va poder aguantar. “He decidit posar-me a ritme per no rebentar veient encara el que quedava per davant i gestionant de la millor manera possible les forces”, va explicar. Avui es disputa la quarta etapa, de 145,5 quilòmetres, entre Nan i Phayao, amb dos ports, un de primera categoria i un altre de segona. La prova finalitza dissabte vinent.