Traslladen a Barcelona Diagne per fer-li proves

El jugador del MoraBanc pateix un quadre sincopal i ahir va ser traslladat a l’Hospital de Sant Pau de Barcelona perquè li practiquin més proves

Traslladen a Barcelona Diagne per fer-li provesFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Moussa Diagne va ser traslladat ahir a l’Hospital de Sant Pau de Barcelona perquè se li facin més proves mèdiques després dels problemes que havia patit durant els últims dies amb diversos marejos. Segons el comunicat oficial que va fer el club al vespre, “Moussa Diagne presenta des de divendres un quadre sincopal del qual no s’acaba de recuperar i que li causa marejos amb pèrdua d’equilibri. El jugador ha estat traslladat a Barcelona avui, on se li faran més proves”. El pivot senegalès va passar la nit d’ahir a la Ciutat Comtal, on va estar acompanyat en tot moment per representants del club, i està previst que avui se li facin més exàmens per tal d’intentar determinar les causes dels marejos que ha estat patint últimament.

Els problemes de Diagne van començar divendres durant l’entrenament de l’equip, quan va patir un cop fortuït amb un company. En un primer moment va poder seguir exercitant-se amb aparent normalitat, però al cap d’una estona va patir un mareig i va ser portat a l’hospital Nostra Senyora de Meritxell, on va ser donat d’alta posteriorment, i no va viatjar amb la resta de l’equip a Sant Sebastià. Dissabte el pivot va trobar-se bé durant tota la jornada, però cap a la nit es va trobar marejat de nou i va tornar a ser traslladat al centre hospitalari d’Escaldes-Engordany, on va quedar ingressat a urgències.

Les proves que se li van realitzar durant els últims dies a l’hospital Nostra Senyora de Meritxell no van mostrar que hi hagués cap tipus de lesió greu, però el pivot se seguia trobant marejat durant la jornada d’ahir i es va optar per traslladar-lo a l’Hospital de Sant Pau de Barcelona per continuar realitzant-li exàmens durant la jornada d’avui i descartar que pogués haver-hi qualsevol afectació més greu, i alhora intentar trobar la causa de l’episodi del quadre sincopal que el pivot ha patit al llarg dels últims dies.

DIVERSES MOSTRES DE SUPORT

Un cop el MoraBanc Andorra va fer públic que Diagne seria traslladat a Barcelona per seguir practicant-li proves, les xarxes es van inundar de mostres se suport cap al pivot senegalès. A més de les que van fer diversos aficionats, alguns clubs també van voler dir la seva per animar el jugador tricolor. El València Basket, rival de divendres, va fer una piulada a Twitter on deia que “de part de la família taronja, dels taulers de la Fonteta, i del teu patrocinador preferit... que no sigui res, Moussa!”, o també va deixar el seu missatge la Penya: “Molts ànims, Moussa! Esperem que no sigui res i que et vegem jugant al més aviat possible!”

EL SENEGALÈS S'ENDÚ L'MVP MOVISTAR DE MILLOR JUGADOR DEL MARÇ A L'ACB

Moussa Diagne ha estat designat per l’ACB com a millor jugador del mes a la competició després d’una mitjana de 20,5 crèdits de valoració en els quatre partits que ha disputat durant el març. El pivot senegalès va endur-se l’MVP de la Lliga Movistar després de superar el jugador de Baskonia Johannes Voigtmann per només una dècima, ja que l’alemany ha finalitzat el mes de març amb una mitjana de 20,4 de valoració. Hi ha dos jugadors a la lliga que han superat la valoració de Diagne, Nico Laprovittola (25,2) i l’extricolor Beqa Burjanadze (21,6), però cap dels dos compleix un dels requisits per guanyar l’MVP Movistar del mes, que és haver guanyat, almenys, la meitat dels partits disputats, ja que tant la Penya com el Delteco GBC només han guanyat dos partits i n’han perdut tres aquest mes. En canvi, els tricolors n’han guanyat dos amb Diagne sobre la pista (contra Fuenlabrada i Gran Canària) i n’han perdut dos més (contra el Reial Madrid i el San Pablo Burgos). Diagne també ha complert l’altre requisit per endur-se l’MVP Movistar a millor jugador del mes, que és haver disputat un mínim del 75 per cent dels partits de l’equip, i el pivot tricolor va participar en el vuitanta per cent dels duels i només es va perdre el matx que es va disputar dissabte passat a Sant Sebastià. L’MVP Movistar de Diagne és el primer per a un jugador tricolor des que Gio Shermadini en va guanyar tres la temporada 2016-2017.

tracking