Ibon Navarro

“Una gran actuació d'equip”

“Una gran actuació d'equip”Fernando Galindo

Creat:

Actualitzat:

L’entrenador del Bàsquet Club MoraBanc Andorra, Ibon Navarro, va encarar ahir a la nit la reflexió posterior al partit amb molta satisfacció. “Hem fet 30 minuts d’un molt bon nivell, de molta concentració i ens hem reposat als problemes inicials. Estic molt content amb els meus jugadors”. El tècnic tricolor va subratllar que la victòria a Illumbe “ha estat més complicada i té més valor del que pot semblar”, perquè el Delteco “estava tenint un bon nivell competitiu als darrers partits i sabíem les dificultats que ens trobaríem”.

Navarro va insistir en el “gran nivell de concentracio” del grup i va explicar que, per a ell, el MoraBanc no va començar “malament el partit” sinó que els “havia faltat ritme”. El fet que homes com Vitali, Jordan o Rafa Luz fessin un pas endavant va omplir d’orgull el tècnic. “La gent suma i fins i tot Dylan Ennis, que no ha fet un dels millors partits en números, crec que ha fet un dels seus millors encontres, tot i que no sé si ell estarà d’acord amb això”, va indicar. L’entrenador vitorià reconeix que el grup “ha de seguir igual” i que havia estat “una gran actuació d’equip”. Pel que fa a l’objectiu del playoff, Navarro va advertir que “hi haurà encara més resultats sorprenents”.

EL RIVAL

“El MoraBanc ens ha superat clarament” Sergio Valdeolmillos. L’entenador del Delteco Guipúscoa, Sergio Valdeolmillos, no va posar cap objecció al triomf tricolor i va reconéixer que el MoraBanc havia estat “gran mereixerdor” de la victòria”. El tècnic local va explicar que el seu equip “només ha competit el primer quart” i que “han imposat un nivell físic que no hem pogut discutir”. Valdeolmillos va afegir que “no hem controlat el ritme en cap moment i tot i tenir actitud, per guanyar l’Andorra es necessita una suma de factors que avui [per ahir] no hem sabut demostrar”.

tracking