Triomf d'un FC Andorra de dues cares

Va vèncer el Júpiter amb 50 minuts brillants, però va donar-li ales al tram final

Triomf d'un FC Andorra de dues caresFernando Galindo

El Futbol Club Andorrà segueix llençat cap a l’ascens i ahir va fer un pas més, en derrotar el Júpiter a Prada de Moles. Els tricolors van demostrar que són un dels grans aspirants a pujar de categoria amb una primera part i un tram inicial de la segona absolutament brillants.

Ernest Forgas va obrir la llauna als tres minuts després d’una gran jugada personal de Moha, que li va servir el gol en safata. Els detalls de qualitat andorrans només havien fet que començar. Ferran Tacón i Rubén Bover guiaven la nau amb una solidesa impròpia de la categoria i encadenaven encert rere encert. De les botes del segon va néixer el doblet de Forgas, que tornava a veure porta als 24 minuts. El recital de Bover es va incrementar amb el 3 a 0, obra seva i amb el qual s’arribava al descans.

La represa va començar perfectament: Moha, novament a passada de l’interior tricolor, feia el quart i semblava tancar el duel.

Gabri va decidir aleshores donar entrada a homes amb menys minuts i asseure Tacón i Bover. El Júpiter semblava mort, però va ressuscitar en veure-ho i va trobar el premi al 62 i al 76, fruit de dues errades en la sortida de la pilota. Els andorrans van passar moments de por, però finalment van sumar tres punts que els segueixen mantenint a la zona alta i amb plenes opcions d’acabar en llocs d’ascens.