L'FC Andorra rep el Júpiter mirant els llocs d'ascens

Els tricolors sumen 8 triomfs i 3 empats en els últims onze duels i mantenir la ratxa mantindria les opcions intactes

L'FC Andorra rep el Júpiter mirant els llocs d'ascens

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El Futbol Club Andorra segueix amb la vista posada a l’ascens a tercera divisió i sap que els propers deu partits són finals. Els tricolors reben avui, a les 17 hores a Prada de Moles, un històric del futbol català com és el Júpiter. Si volen mantenir les opcions de ser segons i accedir a les fases o fins i tot acabar primers, només els val sumar de tres en tres i és innegable que avui tenen una gran oportunitat. Els barcelonins ocupen la part baixa de la classificació, de fet són el primer equip en llocs de descens a segona catalana.

La ratxa tricolor és gairebé immaculada des de l’aterratge de Gerard Piqué al projecte i l’arribada de Gabri i Jorquera a la banqueta. Des de la derrota a Almacelles han sumat vuit victòries i tres empats en onze jornades. “A casa hem tret molt bons resultats i tenim tota la confiança per poder guanyar. No ens agrada anar de favorits perquè tots els partits d’aquesta categoria són difícils i els hem d’encarar amb la màxima seriositat i responsabilitat”, subratllava l’exporter del Barça.

L’equip, que torna de l’aturada de seleccions, està a punt pel que li ve, tot i l’inconvenient del parèntesi. “No ens agrada, cada setmana anem a més”, deia Jorquera. Ell i Gabri no podran comptar amb els lesionats Aláez i Cucu.

tracking