Tony Parker es vol endur Albicy a l'Asvel Villeurbanne

El propietari del club gal va manifestar el seu interès en una entrevista

Tony Parker es vol endur Albicy a l'Asvel VilleurbanneFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’Asvel Villeurbanne vol fitxar Andrew Albicy de cara a la propera temporada, segons va manifestar el propietari, Tony Parker. L’ex-jugador gal de l’NBA va manifestar en una entrevista al diari francès Le Progrès que “estem molt interessats a fitxar Andrew Albicy”, i va afegir que “podria ser una gran incorporació per al nostre equip”.

Etiquetes:

La propera temporada l’Asvel Villeurbanne té plaça garantida a l’Eurolliga, fet que donaria al base gal la possibilitat de fer un salt de qualitat a la seva carrera i complir un dels somnis de disputar la màxima competició europea, tal com ja ha comentat en alguna ocasió. El contracte d’Albicy amb el MoraBanc acaba aquest estiu i un cop acabi la temporada podria fer les maletes i tornar a jugar al seu país, com feia fins a l’estiu del 2016, quan va fitxar per l’entitat que presideix Gorka Aixàs.

Albicy està sent un habitual de la selecció francesa durant els últims mesos, i també és un dels puntals del MoraBanc Andorra, ja que enguany ha disputat 43 partits entre Lliga ACB i Eurocup, amb una mitjana de 25 minuts per matx, deu punts, i 5,5 assistències.

tracking