Oliveras venç al Nacional espanyol

Es va imposar al supergegant masculí gràcies a un temps de 56’’56

Oliveras venç al Nacional espanyolFAE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Marc Oliveras es va enfilar al primer calaix del podi al supergegant del Campionat d’Espanya. La competició es va celebrar ahir a l’estació de Baqueira Beret i l’andorrà no va tenir rival. Va aturar el cronòmetre en 56’’56 i va treure més de mig segon al segon classificat, que va ser Matías Vargas. D’aquesta manera, els esquiadors de la FAE van firmar un gran doblet en categoria masculina. El podi el va completar l’espanyol Adur Etxezarreta, que va creuar la línia de meta a 84 centèsimes d’Oliveras.

Les alegries per als del Principat van seguir amb un gran cinquè lloc de Bartumeu Gabriel, la setena posició d’Àlex Rius i la catorzena plaça de Quim Rodríguez.

Sissi Hinterreitner també va tenir un paper destacat en categoria femenina. Tot i que no va poder acabar entre les tres primeres, l’andorrana va cloure el supergegant en cinquè lloc. Amb un cronòmetre d’1’02’’34, va veure com Núria Pau, vencedora del dia, li treia més d’un segon. Encara en clau nacional, Xènia Rodríguez va acabar setzena. En el seu cas, va aturar el rellotge en 1’04’’66, a més de tres segons de la primera posició. Jèssica Núñez, Carla Mijares i Laia Robert no van tenir la mateixa sort i no van poder acabar la cursa.

La FAE també va ser present ahir al Nacional de Mònaco. Allà, Cande Moreno no va poder passar del setzè millor temps al descens femení. L’andorrana va arribar a la meta amb un temps d’1’23’’61, a més de tres segons de la francesa Margot Bailet, que va acabar primera.

tracking