La sub-21 es queda amb la mel als llavis

Els tricolors es van avançar en dues ocasions però Albània va acabar empatant al minut 86

La sub-21 es queda amb la mel als llavisFernando Galindo

La selecció sub-21 va sumar ahir un empat contra Albània al primer partit del Preeuropeu disputat a l’Estadi Comunal, en un matx en què el combinat nacional va ser superior en força moments aprofitant les seves armes i tenint contra les cordes Albània fins als últims minuts de partit.

El matx no estava tenint ocasions clares fins que al minut 17 Andorra va tenir una doble oportunitat d’Aláez i Vales després d’una internada d’Àlex Martínez per l’esquerra. I d’aquí va arribar el gol, ja que el refús del porter va caure-li a Albert Rosas a la dreta i aquest va fer una centrada mil·limètrica perquè Jordi Aláez fes l’1 a 0 amb una rematada al primer toc al primer pal. Els albanesos van fer un pas endavant a la recerca del gol, però sense aproximacions clares més enllà d’un xut d’Agim Zeka que va sortir força creuat i lluny de la porteria que defensava Iker Álvarez de Eulate.

A la represa, els visitants van moure la banqueta buscant el gol i el van aconseguir ben ràpid. Sahiti va centrar des de l’esquerra al minut 52 i Imeri va rematar amb el cap per fer l’1 a 1. Però els tricolors no es van enfonsar, tot el contrari, i només tres minuts després van posar-se de nou per davant amb una nova diana d’Aláez, que va aprofitar una errada del central Mersinaj que es va menjar una passada llarga, i el davanter tricolor no va fallar en l’un contra un amb el porter.

Els visitants haurien pogut empatar, de nou, a la jugada posterior, però Vrioni va fallar, incomprensiblement, tot sol contra Iker Élvarez de Eulate. Albània ho provava amb més cor que cap, però sense provocar excessius problemes al combinat nacional. Tot feia preveure que els nois de Justo Ruiz sumarien els tres punts, però al minut 86 Sula va aprofitar una pilota interior després d’una errada defensiva per fer el 2 a 2 definitiu que deixava el que estava sent una festa, en una alegria més que notable per sumar el primer punt de la fase.

EL VESTIDOR

“Hem merescut guanyar” Justo Ruiz. El seleccionador sub-21 va assegurar després del partit que “faig una valoració molt positiva del partit”, i va afegir que “crec que hem merescut guanyar perquè ha estat un partit complet, ens hem buidat, i no es pot demanar res més als jugadors, crec que mereixien el premi de la victòria”. Per últim, va destacar que “és un resutat per celebrar, però el vestidor està tocat per com s’ha produït”.

“Hem sortit a guanyar” Jordi Aláez. El capità de la selecció sub-21 va declarar que “aquesta és la línia a seguir per nosaltres. Hem d’estar tranquils i ha estat un partit en què hem gaudit molt”. El davanter va destacar que “hem sortit a guanyar, és una llàstima l’empat final, però no passa res”, i per últim, va manifestar que “estic molt content amb la feina que ha fet l’equip, els resultats no es regalen, i segur que aquí en traurem més”.