Preeuropeu 2020

“No hem entrat gens bé al partit”

“No hem entrat gens bé al partit”Fernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El seleccionador va lamentar la mala posada en escena incial dels jugadors i va apuntar que “no hem entrat gens bé al partit i això ens ha generat incertesa”. Amb aquest escenari, el tèncic va lamentar que “si a més comets errades, a aquest nivell et penalitzen massa”.

Ja a la segona part, va reconèixer que “hem estat millor, però tot i no haver estat bé a la primera hem estat capaços de competir, l’equip no ha estat gens bé i perd per dues errades puntuals”. Koldo Álvarez es va mostrar convençut que “l’equip segueix sumant, però avui la incertesa inicial ens ha provocat que no ajustéssim bé les marques en defensa i no sabéssim ben bé on havíem d’anar. En lloc d’estar tan llargs, havíem d’estar més junts per defensar i segurament no ens hauria penalitzat tant”.

Encara en aquesta línia, va sub­ratllar que “el segon gol ens arriba als minuts finals. El tercer sí que crec que és massa càstig, el partit ha estat més competit que el que sembla pel resultat”.

El seleccionador va acabar la seva intervenció reconeixent que “el partit d’Islàndia va ser molt millor i ara ens queda aprendre del que hem fet malament per seguir creixent, que crec que aquest equip ho continua fent”.

Pel que fa als nombrosos jugador que van acabar el duel davant Albània amb molèsties, no va poder avançar res, però va dir que “a Vales li ha sortit l’espatlla i hi havia punts al vestidor”.

MARC VALES, Jugador d’Andorra.

“És massa càstig, no ha estat tan dolent”

Marc Vales va ser molt contundent a l’hora de definir com havia vist el partit d’ahir a la nit: “Crec que és massa càstig, un cop més, les errades ens han penalitzat molt. Jo crec que no ha estat un partit tan dolent per acabar zero a tres.”

Vales va reconèixer que “ha estat un cúmul de coses, però venen partits difícils i no ens podem aturar”. En aquest sentit va admetre que “és positiu que tinguem uns dies de descans, que anem amb els clubs i seguim treballant per tornar, canviar el xip i treure els partits”.

El 3 tricolor va acabar el duel d’ahir havent de ser substituït perquè li va sortir l’espatlla i les proves determinaran l’abast real de la lesió. Igual que havia fet el seleccionador minuts abans, Marc Vales va explicar que la posada en escena de l’equip havia estat molt millor en el primer partit davant Islàndia.

EL RIVAL

Elvin Bulku, Seleccionador d’Albània.

“Hem lluitat pel triomf”

El seleccionador d’Albània va explicar després del partit que “les possibilitats de victòria hi eren i les hem lluitat. El segon gol ha arribat molt tard, si hagués arribat abans, molt millor”. Després que el seu equip s’endugués els tres punts del Principat, Elvin Bulku va destacar que en el seu debut com a entrenador s’havia trobat còmode tot i que “és cert, quan jugues, les sensacions són diferents que quan dirigeixes”. Pel que fa a l’ànim de revenja dels seus homes per l’últim precedent entre tots dos, va defugir qualsevol polèmica. “Fa set anys Andorra ens va guanyar però no és una venjança, és una victòria important, molt”. Tot i acabar d’aterrar a la banqueta del seu país, tampoc no va poder avançar si seguiria al càrrec que tot just acabava d’estrenar i ho va deixar en altres mans. De fet, va voler deixar clar que prioritza l’equip. “He estat jugador i ajudant, no és important si jo segueixo o no.”

“No hem entrat gens bé al partit”

“No hem entrat gens bé al partit”

tracking