Preeuropeu 2020

La selecció cau davant d'Albània pels errors (0-3)

La selecció cau contra Albània al segon partit del Preeuropeu a l’Estadi Nacional

José Antonio GomesFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La selecció va caure derrotada 0 a 3 contra Albània al segon partit del Preeuropeu en un duel marcat per les errades individuals dels tricolors, que els van acabar condemnant contra una selecció albanesa que venia amb ganes després de la destitució dissabte del tècnic, Christian Panucci.

Ni mig minut van trigar a avisar el albanesos. Gairebé no hi havia ningú situat encara quan Xhaka va internar-se per la banda esquerra i va posar-li la pilota a Uzun al punt de penal, però la rematada del visitant es va estavellar al pal. Albània dominava i Andorra intentava fer mal amb estratègia, com en una falta que va pentinar Ilde Lima i que va treure la defensa.

Però tot va canviar al minut 20. Pilota llarga d’Albània, José Antonio erra en el refús i la pilota queda morta fora de l’àrea. Allà, atent a la pressió hi havia Uzuni, que sol i sense porter va xutar a plaer i va fer el 0 a 1. Lluny d’ensorrar-se, la selecció va fer un pas endavant a causa del cop i va posar a prova els albanesos amb un córner i, sobretot, amb una espectacular volea de Ludo des de 35 metres que va sortir fregant el travesser. I d’ocasió clara dels tricolors a ocasió clara dels visitants, amb Xakha fallant tot sol a boca de gol el 0 a 2.

A la represa, Albània va tornar a sortir amb el domini de la pilota, però sense generar cap ocasió de gol, mentre que Andorra havia fet un pas endavant i intentava sorprendre amb pilotes penjades a l’àrea, ja fos amb faltes o córners, com amb serveis de banda. Com en una falta lateral servida per Cristian Martínez des del mateix punt des d’on va marcar contra Geòrgia, però a l’altre camp, que va rematar Vales sense perill per als albanesos.

Koldo Álvarez de Eulate va moure la banqueta fent entrar homes ofensius com Joan Cervós, Marc Pujol o Jordi Aláez, i precisament aquest últim va tenir l’empat a les seves botes amb un xut llunyà que va sortir a fora a prop de la porteria defensada per Berisha. Però del possible 1 a 1 es va passar al 0 a 2 en una jugada força semblant a la de la primera diana. Max Llovera va cometre una errada en defensa quan feia una passada lateral cap a Ilde Lima, i Bekim Balaj va anticipar-se i va progressar sol fins batre José Antonio i fer pujar el 0 a 2 al marcador que semblava definitiu.

Però Albània no en tenia prou i va anotar el 0 a 3 al temps de descompte gràcies a Abrashi. Uzuni va picar una falta directa des de la frontal que anava cap a l’escaire, però José Antonio va posar la mà i va fer que s’estavellés al travesser. El refús va caure a l’àrea petita, on Abrashi, totalment sol, va fer el 0 a 3 definitiu en l’última acció del matx.

Andorra tanca la primera aturada del Preeuropeu amb dues derrotes a casa, contra Islàndia i Albània. Ara la selecció torna a deixar pas als clubs i l’equip nacional no tornarà a entrar en escena fins al juny, quan visiti Moldàvia i rebi a l’Estadi Nacional França.

La selecció cau davant d'Albània pels errors (0-3)

La selecció cau davant d'Albània pels errors (0-3)

tracking