França goleja Islàndia en un partit que sentencia a la segona part i segueix líder (4-0)

La selecció francesa continua demostrant per què va ser campiona del món l’estiu passat i ahir es va cobrar una nova víctima en el camí cap a l’Eurocopa de l’any vinent. Els de Didier Deschamps es van imposar de manera clara a Islàndia, l’últim botxí d’Andorra.

El blaugrana Samuel Umtiti va avançar els seus als 12 minuts de joc i tot i que França era molt superior, els islandesos van saber resistir i van enviar el partit al descans només amb un gol de diferència.

La represa va mantenir la insistència gal·la, però també la resistència islandesa. No va ser fins al minut 68 que Olivier Giroud va veure porta per fer el gol de la tranquil·litat.

A partir d’aleshores, els visitants es van haver d’obrir per buscar puntuar i això ho va aprofitar un mestre dels espais com Kylian M’bappe. El del PSG va fer el tercer a dotze per al final i la sentència definitiva la va fer Antoine Griezmann, que al 84 va completar el pòquer francès.

Turquia va guanyar també per 4 a 0, però el goal average deixa líder França i segona la selecció otomana.