El MoraBanc vol aprofitar la treva del calendari en aquest tram final

El vestidor creu que amb més temps per preparar els partits i sense tants viatges l’equip podrà millorar

El MoraBanc vol aprofitar la treva del calendari en aquest tram final

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El MoraBanc Andorra obre des d’aquesta setmana un nou escenari aquesta temporada, i és que per primer cop, més enllà de les aturades per les finestres FIBA i la setmana de Nadal, els tricolors només disputaran un partit. Tot i el cop que va suposar l’eliminació de l’Eurocup, des del vestidor tricolor admeten que amb menys partits al calendari l’equip podrà millorar en el tram final de Lliga ACB a la cursa per classificar-se per als play-off.

En aquest sentit, David Jelínek va assegurar que “ara serà diferent, tindrem temps per preparar els partits, també per descansar després de jugar”, i va afegir que “això ens vindrà bé perquè podrem entrar millor als partits com vam fer diumenge, que és el que volem”. L’escorta txec també va assegurar que “els últims dos o tres mesos han estat complicats i ho hem notat amb molts viatges i poc temps lliure, i ara podrem estar una mica més lliures i ens ajudarà a preparar-nos millor”.

La primera setmana neta del MoraBanc tindrà com a rival el Delteco GBC de Sant Sebastià, últim classificat de la Lliga ACB, però que arribarà al matx de dissabte després d’haver guanyat dos partits seguits per primer cop aquesta temporada. A més, els bascos ja van superar el MoraBanc al partit de la primera volta. Sobre el rival de dissabte, Jelínek va manifestar que “serà molt difícil perquè està un nivell on no estava abans i ja sabem què va passar al Poliesportiu contra ells”.

De la seva banda, Dylan Ennis va ser escollit un dels MVP de la jornada 24 de l’ACB, juntament amb EJ Rowland (Fuenlabrada) i Matt Thomas (València). El tricolor va fer 23 punts, tres rebots, tres assistències i 28 de valoració.

tracking