ACB lliga endesa

“Hem fet un inici boníssim”

“Hem fet un inici boníssim”FERNANDO GALINDO

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’entrenador del Bàsquet Club MoraBanc Andorra, Ibon Navarro, va exposar fa uns dies la seva preocupació per com afrontaria l’equip a nivell de tensió i energia el partit de l’Herbalife Gran Canària. Els seus dubtes o les seves pors de ben segur que van quedar esvaïdes als pocs segons d’iniciar-se l’enfrontament. “El grup ha tingut una mentalitat extraordinària.” “Després d’aquesta setmana [on el MoraBanc va caure eliminat en l’Eurocup] no era fàcil jugar contra un equip com el Gran Canària”, va explicar Navarro. El tècnic vitorià va insistir que “hem tingut un inici boníssim de partit i el començament del tercer quart [l’equip tricolor va arribar a tenir un avantatge de 28 punts] era un missatge clar que no anàvem a afluixar”.

Navarro va explicar que els dos enfrontaments d’aquesta temporada contra el GranCa tenien la seva analogia. “[Ahir] ens ha servit d’exemple el partit que vam jugar allà. Tambe venien de jugar dos partits a l’Eurolliga, anàvem pensant que potser estaven una mica cansats, ho volíem aprofitar i ens va passar un huracà. Avui [per ahir] ha passat el mateix però al revès. Els jugadors han mostrat un ritme molt alt i un gran nivell d’execució”.

després de l’eliminació a l’Eurocupè veníem de guanyar tres duels seguits i novament hem tingut la capacitat de saber patir. Indubtablement, sense això, no hauríem guanyat”. Pel que fa a la nova pàgina a la història de l’entitat que van escriure els jugadors tricolors en assolir quatre triomfs consecutius (no s’aconseguia aquesta xifra des del retorn del club a l’ACB) s’ho va prendre com un gran que per “com les hem aconseguit, amb decepcions, com la Copa del Rei i problemes de lesions”. A més, va recordar que “a aquestes altures estem en millor balanç que la temporada passada [10 a 9 per 11 a 9]”. En relació amb el pròxim panorama de convocatòries amb el qual es pot topar Peñarroya, va exposar que “beneït problema”, i sobre si té clar qui es quedaria fora va dir que “no crearem un conflicte”.

EL rival

“Ells han tingut més encert

i més desig”

Pedro Martínez.

L'entrenador de l’herbalife gran canària, Pedro Martínez, no va poder posar cap objecció al triomf del MoraBanc. “Hem tingut un mal inici i ho hem estat capaços de tenir l’energia i el nivell defensiu necessaris.” El tècnic català va comentar que el seu equip no havia pogut “jugar amb el ritme adient” i que havien anat “sempre a remolc”. “Ells han tingut més encert, energia i desig”, va subratllar. A més, l’equip canari venia de jugar Eurolliga i Martínez va reconèixer que als seus homes “li han pesat massa les cames”.

tracking