ACB lliga endesa

El MoraBanc passa per damunt del Gran Canària (99-85)

El MoraBanc es llepa les ferides de l’Eurocup amb un triomf convincent contra el Gran Canària

El MoraBanc passa per damunt del Gran Canària (99-85)

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Quan t’endús una patacada que et deixa tocat, com va ser l’eliminació de l’Eurocup de l’altre dia pel MoraBanc, hi ha dos opcions, mantenir-te en un bucle negatiu, o donar-ho tot per sortir-te’n ben ràpid. I això és el que van fer ahir els homes d’Ibon Navarro amb una exhibició contra el Gran Canària que els situa de ple en la lluita per l’últim objectiu de la temporada, ser a la final de la lliga entre els vuit primers i poder disputar així per tercer any conscutiu els play-off pel títol. Amb el triomf d’ahir, el MoraBanc queda novè amb les mateixes victòries que el Tenerife, vuitè.

Refer-se de l’eliminació de divendres no era gens fàcil, ni pel físic, ni, en especial, per l’aspecte mental. Però el MoraBanc Andorra ho va fer i va sortir com un tro a per la victòria, ja fos des del triple, els tricolors en van anotar cinc durant el primer quart amb quatre jugadors diferents, com des de la pintura amb Moussa Diagne i Jerome Jordan. Les bones prestacions dels homes d’Ibon Navarro van fer que arribessin a tenir 12 punts de marge en diferents moments d’un quart que va finalitzar amb els tricolors 11 amunt (29-18) i amb l’afició del Poliesportiu gaudint de valent després del cop de divendres.

El conjunt insular, en clara progressió des de l’arribada de Pedro Martínez fa unes setmanes, buscava reeganxar-se al partit amb vuit punts gairebé seguits de Wiley, però no va ser res més que un miratge. El MoraBanc va treure l’ametralladora a passejar des de més enllà de 6,75 i va recordar a l’Herbalife Gran Canària qui manava durant la jornada d’ahir. L’escopeta tenia nom, Dylan Ennis, que va clavar cinc triples, sense cap errada a la primera meitat. Però quan no hi era Ennis, la resta ni molt menys feia una passa enrera i s’apuntava al showtime, que va deixar els d’Ibon Navarro amb el matx mig sentenciat a la primera meitat amb els 20 punts de marge (55-35), cosa que reflectia el marcador abans de passar pels vestidors.

Albicy, erràtic a la primera part, va unir-se a la festa a la represa amb dos triples seguits que posaven els tricolors 28 punts amunt. I a partir d’aquí, una empanada monumental que, per sort, no va tenir conseqüències. Un parcial d’1-14 va situar els visitants a 15 punts, però un 7-0 per tancar el tercer quart va tornar a dur la tranquil·litat al Poliesportiu amb 22 punts de diferència (77-55).

L’últim quart va tenir ben poca història, amb el Gran Canària intentant escurçar diferències per no sortir, en excès, escaldat del Poliesportiu, i amb el MoraBanc controlant el partit, intentant deixar jugades de pòster amb algun alley-hoop, donant protagonisme a Landing Sanè, que es reestrenava com a jugador tricolor amb sis punts, i donant un minut de joc al bòsni del filial, Sani Campara.

Després de molt de temps, finestres FIBA a banda, el MoraBanc té de nou setmana neta i no torna a jugar fins dissabte, quan visiti el GBC de Sant Sebastià.

El MoraBanc passa per damunt del Gran Canària (99-85)

tracking