David Albós acaba 24è a la vertical de la Copa del Món

Va ser el millor dels representants tricolors a la cita de Disentis

David Albós acaba 24è a la vertical de la Copa del Món

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

David Albós va finalitzar en 24a posició a la cursa vertical de la Copa del Món que s’ha celebrat aquest cap de setmana a l’estació suïssa de Disentis. Albós va ser el millor dels representants de la FAM amb un registre de 34’21”6, a 3’54”6 del temps del guanyador, l’esquiador local Werner Marti. El podi el van completar dos italians, Davide Magnini i Michele Bosacci.

Etiquetes:

A banda d’Albós, Gerber Martin va finalitzar la cursa en 33a posició a 4’48” del vencedor, i Sergi Casabella va ser 34è a 4’52”, a més de finalitzar en desè lloc dintre de la categoria espoir. Xavi Areny, que en un principi no havia de disputar la prova vertical, va quedar en 37è lloc a 5’30” del millor temps, i l’últim dels representants de la FAM va ser el jove Carles Serra, 39è a 6’22” del registre del vencedor.

La delegació de la FAM tanca la Copa del Món de Disentis amb dos Top-30, el de Xavi Areny a la cursa individual de dissabte, i el d’ahir de David Albós. La de Suïssa va ser la penúltima Copa del Món de la temporada, i el circuit mundial es tancarà entre el 3 i el 6 d’abril a la Copa del Món dels Dolomites a Madona di Campiglio, a Itàlia.

tracking