Irineu Esteve acaba en 40è lloc al Canadà

El fondista queda fora del Top-30 als 15 quilòmetres clàssics de les finals de la Copa del Món

Irineu Esteve acaba en 40è lloc al Canadà

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Irineu Esteve va finalitzar en 40a posició als 15 quilòmetres estil lliure amb mass start de les finals de la Copa del Món d’esquí de fons que s’estan celebrant al Quebec, Canadà. El fondista de la FAE sortia amb el dorsal 46, però no va poder millorar i fer un nou Top-30 en una cita de la Copa del Món, l’objectiu principal d’aquesta temporada dintre del circuit mundial que ja ha aconseguit en diverses ocasions.

Etiquetes:

Esteve va realitzar un temps de 38’24”9, a 2’14”0 del guanyador de la prova, que va ser el noruec Johannes Hoesflot Klaebo, que va endur-se la victòria després d’un apretat esprint amb l’esquiador local Alex Harvey, que va quedar-se a només 0”8 de la victòria. El podi el va tancar el noruec Didrik Toenseth, que va creuar la línia de meta a només 1”3 del triomf. Pel que fa a la cursa d’Irineu Esteve, va mostrar-se força regular des de la sortida. Al primer parcial, als 8,5 quilòmetres, el fondista de la FAE havia marcat el 44è millor registre amb un temps de 21’50”07, mentre que als segons dels intermitjos, als 11,8 quilòmetres era el 40è classificat amb un temps de 30’28”5.

Irineu Esteve tancarà avui la seva participació a les finals de la Copa del Món d’esquí de fons amb la disputa dels 15 quilòmetres en persecució. La prova arrencarà a les 15.45 hores (hora andorrana) i serà la tercera cita consecutiva en tres dies per a l’esquiador del Principat.

De la seva banda, Carola Vila està disputant aquests dies el Campionat d’Espanya, i va aconseguir el triomf a la cursa de deu quilòmetres que es va celebrar a l’estació aragonesa de Candanchú. Vila va superar en gairebé mig minut Marta Cester. La també andorrana, Ona Ferrando, va finalitzar la prova en vuitena posició. A més, Quim Grioche va ser segon a la cursa masculina sub-16 de cinc quilòmetres del Campionat d’Espanya d’esquí de fons.

AXEL ESTEVE, QUART AL GEGANT DELS NACIONALS ESLOVENS

Axel Esteve va finalitzar en quarta plaça al gegant corresponent al campionat nacional d’Eslovènia, que es va disputar ahir a Krvavec. A més, Xavi Salvadores va ser 15è i Alex Rius, 20è. D’altra banda, Matías Vargas va ser 15è al supergegant dels campionats nacionals de França, disputats a Auron. En surf de neu, Maeva Estévez va ser 11a a la Copa d’Europa d’snowboard cross disputada a Lenk, Suïssa. La surfista del Principat va repetir el resultat que havia aconseguit divendres, quan es va disputar la primera Copa d’Europa a l’estació helvètica.

Irineu Esteve acaba en 40è lloc al Canadà

tracking