Andorra vol estrenar-se davant Albània

La selecció tricolor paeix la derrota davant Islàndia i s’encomana al seu estil per puntuar

Andorra vol estrenar-se davant AlbàniaFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Els jugadors de la selecció andorrana ja havien paït la derrota davant Islàndia pocs minuts després de produir-se. Malgrat començar la fase final sense puntuar i trencant la bona dinàmica mostrada a casa des de la darrera Lliga de Nacions, els homes de Koldo Álvarez de Eulate van aparcar el 0-2 després de la pertinent reflexió. El tècnic va destacar que el grup necessitava millorar “la producció i la definició” i aquest ha de ser un dels aspectes en què Andorra ha de posar l’accent demà. “Intentarem fer un bon partit. Tot passa per, com sempre, estar bé defensivament, ordenats i després fer una bona pressió”, apunta Cristian Martínez.

Demà arriba Albània, sense el seu tècnic, l’italià Christian Panucci destituït, i es presenta davant els tricolors un nova oportunitat per sumar. “No crec que sigui [el d’Albània] un partit semblant al d’Islàndia”, exposa Kiki.

En aquest segon enfrontament de la fase, l’andorrà preveu un rival “amb més bon tracte de pilota, jugadors de més nivell i els agrada tenir el control del partit”. Cristian remarca que “som Andorra i amb les nostres armes intentarem fer-ho el millor possible”.

Per part seva, Marcio Vieira recorda que el partit davant Islàndia “deixa bones sensacions” malgrat la derrota, perquè l’equip va oferir una bona imatge i fins al segon gol d’Islàndia, la selecció va estar “dins del partit”. El futbolista de l’Atlètic Montsó explica que Andorra “afronta tots els partits igual” i que davant Albània demà “sabem el que hem de fer”. Marcio destaca que la selecció, a poc a poc “va millorant i es veu el treball dels darrers anys perquè als rivals cada cop els costa més guanyar-nos”.

La selecció s’exercita avui a l’Estadi Nacional a les 20.30 hores per enllestir el compromís davant Albània, una selecció que també es va estrenar amb derrota a casa davant Turquia per 0-2.

tracking