“Estic orgullós de l'equip”Fernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El tècnic del MoraBanc Andorra, Ibon Navarro, va arribar seriós a la sala de premsa del Poliesportiu després de la derrota contra l’Alba, però tot i el cop, va reconèixer el mèrit dels seus jugadors durant aquest curs a la competició europea, i va assegurar que “vull felicitar l’equip per l’Eurocup que hem fet, hem caigut davant d’un gran equip i ho hem donat tot”, i va cloure amb un contundent “estic orgullòs del meu equip”.

Sobre el desenvolupament del matx, Navarro va ser clar, i va manifestar que “al món de l’esport s’ha d’acceptar quan són millors que tu, i l’Alba està en un moment de forma espectacular i han arribat molt millor que nosaltres a aquesta eliminatòria”. A més, va destacar que “crec que hem fet una bona feina en el balanç defensiu i en el rebot, i el nostre percentatge en el tir lliure ha estat definitiu perquè hem fallat 25 tirs lliures en tots dos partits”.

El tècnic basc va voler “agrair a l’afició per tot el que han fet”, i va afegir que “gran part del mèrit d’haver estat imbatuts a Europa a casa fins avui és seu, aquest club vol seguir creixent i ho vol fer de la seva mà”. Per acabar, Ibon Navarro va declarar que “el millor que tenim és que estem força fotuts, perquè si estéssim fent palmes per arribar a semifinals, aquest club no seria el que és”.

tracking