Digne adéu tricolor a l'Eurocup

El MoraBanc Andorra cau 81-87 contra l’Alba Berlin al Poliesportiu i s’acomiada de la competició europea

Digne adéu tricolor a l'EurocupFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El MoraBanc Andorra ha perdut 81-87 contra l’Alba Berlin i posa el punt i final a l’excel·lent trajectòria a la competició europea aquesta temporada. L’objectiu era ben difícil ja de per sí veient la qualitat del rival, però els tricolors, guiats pel magnífic ambient del Poliesportiu ho han donat tot i ho han intentat fins l’últim minut en busca d’un triomf heroic.

Tot i un primer lideratge dels del Principat, l’Alba s’ha fet ràpidament amb les regnes del partit, i ha arribat a tenir 13 punts de marge just abans d’arribar al descans.

A la represa, el MoraBanc ha fet una passa endavant i ha pogut posar-se de nou per davant (54-53), però ha estat un petit miratge i l’Alba ha tornat a fer-se amo i senyor del matx i ha tancat els primers 30 minuts 62-73 amunt. Els tricolors no han deixat de remar i han fet somiar el Poliesportiu amb tres triples seguits d’Albicy i un tir lliure de Moussa Diagne pel 81-83 a dos minuts pel final, però el conjunt alemany s’ha acabat enduent el triomf i el passi a la final de l’Eurocup.

tracking