eurocup

Crida per omplir el pavelló contra l'Alba

El MoraBanc necessita vèncer l’Alba de Berlín per forçar el tercer partit a les semifinals de l’Eurocup
i allargar l’idil·li

Crida per omplir el pavelló contra l'Alba

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Guanyar o guanyar, no li queda cap altra al MoraBanc Andorra aquesta nit contra l’Alba de Berlín (20.15 hores al Poliesportiu), ja que els tricolors necessitaran sumar el triomf per forçar el tercer partit de les semifinals de l’Eurocup i no posar el punt final a l’exitosa trajectòria de l’equip a la competició europea aquesta temporada. El camí ja està marcat, i és que els del Principat van demostrar a la segona meitat del primer partit que són capaços de competir de tu a tu contra el conjunt alemany, i que, si fan les coses bé, tenen opcions de guanyar contra l’equip entrenat per Aíto García Reneses.

Però fer-ho no serà gens fàcil, ja que l’Alba va demostrar dimarts a Berlín la seva qualitat i el gran estat de forma. De fet, el tècnic, Ibon Navarro, va reconèixer ahir que “no hi ha cap equip actualment a tot Europa que estigui al nivell que tenen ells”. L’entrenador basc va explicar que “els dos som equips que ens agrada cór­rer i l’altre dia vam aprendre molt sobre com hem de jugar, perquè no és el mateix veure-ho o que t’ho expliquin que patir-ho”. A més, va afegir que “és important intentar reduir el seu percentatge d’encert”.

De la seva banda, Andrew Albicy va assegurar que “necessitem guanyar i hem demostrat que ho podem fer”. A més, va destacar que “l’altre dia vam fer una mala primera part i a la segona vam estar millor. Si demà [avui] fem un partit com la segona part allà podem guanyar-los”. El base gal també va parlar de la clau principal per buscar el triomf, la defensa: “Allà els vam deixar jugar còmodes i quan fan això són perillosos. Si juguem com la segona part de Berlín, amb una defensa dura, podrem fer el nostre joc i jugar les nostres cartes.”

Igual que al segon partit de quarts de final contra l’Asvel, el MoraBanc necessitarà l’afició per tal de forçar el tercer partit i dur la sèrie cap a Berlín. I és que aquesta temporada ningú no ha estat capaç de marxar del Poliesportiu amb el triomf a l’Eurocup perquè el MoraBanc ha sumat nou victòries en nou partits i han caigut grans d’Europa, com el Galatasaray o l’Unics Kazan. El tècnic, Ibon Navarro, va assegurar que “no demano res a l’afició, només que ens ajudi a allargar l’eliminatòria, perquè disputar un tercer partit seria un premi per a nosaltres”. Tot i la transcendència del matx, Navarro creu que “ens hem de concentrar a jugar i serà més fàcil intentar guanyar així que si pensem què significa el fet de guanyar o perdre avui”.

LANDING SANÈ JA ÉS AL PAÍS I AHIR VA ENTRENAR AMB ELS COMPANYS

Landing Sanè ja es troba al Principat i ahir va entrenar amb la resta dels companys, tot i que avui no podrà jugar perquè no se’l pot inscriure a l’Eurocup. Preguntat sobre què pot aportar aquests mesos, Ibon Navarro va preferir centrar-se en el matx d’aquesta nit. En canvi, el seu compatriota Andrew Albicy va assegurar que “ens pot ajudar molt a les posicions de 4 i de 5, i coneix el club i la casa”. A més, va afegir que “si necessita alguna cosa el puc ajudar i ens anirà bé tenir algun jugador més per dins”.

Crida per omplir el pavelló contra l'Alba

tracking