Preeuropeu 2020

Andorra- Islàndia

La selecció arrenca el Preeuropeu amb la visita d’Islàndia, una de les sensacions del futbol mundial dels últims anys

Andorra- Islàndia

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La selecció torna avui a escena amb la disputa del primer partit del Preeuropeu del 2020, contra Islàndia, una de les sensacions del futbol mundial dels últims anys. El país nòrdic, amb poc més de 300.000 habitants, va aconseguir classificar-se tant per a l’últim Mundial com per a l’última Eurocopa, i arriba al Principat amb totes les estrelles, entre les quals el jugador més destacat, el mitjapunta de l’Everton de la Premier League Gylfi Sigurdsson.

La Nations League, l’última competició que va disputar el combinat nacional, va deixar bon regust de boca, però el seleccionador, Koldo Álvarez de Eulate, vol passar pàgina i va assegurar que “va estar força bé, però ja va passar i ara hem de parlar del que som capaços de fer bé”. De cara al matx d’aquesta nit, el tècnic espera un partit “en què Islàndia sigui dominadora i tingui molta possessió”, però va afegir que “juguem a casa, en un camp on fins ara hem estat força còmodes, i intentarem contrarestar el seu atac”. Des del vestidor, tenen clar l’objectiu d’aquest Preeuropeu, “puntuar i fer bons partits com hem fet en les darreres fases”, tal com va verbalitzar el capità, Ilde Lima. Sobre el tipus de partit d’aquest vespre, el central va declarar que “prometem entrega i deixar-nos la pell al camp. Qui vingui no veurà futbol com el de Messi, però intensitat i orgull de defensar la samarreta sí que en veuran”.

Pel que fa als visitants, el nou seleccionador dels nòrdics, el suec Erik Hamrén, va explicar que “serà un duel interessant i espero un partit dur i respecto Andorra, sobretot pels seus resultats a casa”.

El tècnic visitant també va queixar-se de la gespa de l’Estadi Nacional i va manifestar que “la gespa artificial és bona com a complement, però crec que el Preeuropeu s’hauria de jugar en gespa natural”, mentre que Koldo va respondre que “a les normes es diu que s’hi pot jugar i són de la UEFA, iguals per tots”, i va cloure que “m’encantaria tenir un estadi de gespa natural, però això és el que tenim”.

tracking