Koldo tanca els vint escollits per enfrontar-se amb Islàndia demà

Les principals novetats són el retorn d’Aaron Sánchez, Marcio Vieira, Marc Rebés, Txus Rubio i Ludo Clemente

Koldo tanca els vint escollits per enfrontar-se amb Islàndia demàFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Andorra ja sap amb quins futbolistes s’enfrontarà a Islàndia demà a l’Estadi Nacional a les 20.45 hores, en el primer dels partits de classificació per a la propera Eurocopa. El seleccionador, Koldo Álvarez de Eulate, va fer oficial la llista ahir a la tarda.

Han estat vint els futbolistes escollits per a la cita i destaca el retorn a la convocatòria de cinc homes que no van disputar l’últim partit de la selecció, al novembre contra Letònia a la Lliga de les Nacions: Txus Rubio, Marc Rebés, Ludovic Clemente, Marcio Vieira i Aaron Sánchez. A la porteria no hi ha canvis i repeteixen els habituals, José Antonio Gomes i Ferran Pol. A la línia defensiva tornen Txus Rubio i Marc Rebés, sancionats contra Letònia, i també hi seran Emili García, Ilde Lima, Max Llovera i Marc Vales.

També hi ha novetats al mig del camp, amb el retorn a la llista de Ludo Clemente i Marcio Vieira, que no hi van ser contra Letònia. A més, Koldo Álvarez ha convocat Joan Cervós, Sebas Gómez, Cristian Martínez, Sergio Moreno i Víctor Rodríguez. A la davantera, l’única novetat és la de l’exjugador de l’FC Andorra Aaron Sánchez, que compartirà línia amb Juli Sánchez, Jordi Aláez i Álex Martínez.

Pel que fa a les baixes respecte al matx contra Letònia, l’últim que va disputar el combinat nacional al novembre corresponent a l’última jornada de la Lliga de les Nacions de la UEFA, no hi seran Marc Garcia, Jordi Rubio, Ricard Fernández Cucu, Marc Ferré i Adri Rodrigues.

A més del matx de demà contra Islàndia, la selecció també jugarà en aquesta aturada contra Albània dilluns vinent a l’Estadi Nacional. Al grup H de la fase de classificació per a l’Eurocopa del 2020 també hi són l’actual campiona del món, França, que visitarà el Principat l’11 de juny, Turquia i Moldàvia. El Preeuropeu es jugarà íntegrament aquest 2019, durant els mesos de juny, setembre, octubre i novembre.

MARC GARCIA ESTARÀ SIS SETMANES FORA

El jugador del Granollers i de la selecció Marc Garcia no ha entrat a la convocatòria perquè una inoportuna lesió en el partit que va disputar el cap de setmana passat li ho ha impedit. L’andorrà es va fer un doble trencament al bíceps femoral en una acció aïllada i haurà d’estar entre quatre i sis setmanes de baixa. “És una llàstima perquè no podré anar amb la selecció però em toca centrar-me a fer una bona recuperació”, comenta el futbolista.

tracking