TALL A la 
CS-310 

Tall a la CS-310 entre Anyós i l'Aldosa a causa d'una esllavissada sense danys personals. El trànsit s'ha desviat pel centre de la Massana

Motociclisme

Marc Márquez roda amb una moto de neu per Andorra

El pilot català va ser al país i va demostrar que està plenament recuperat de la lesió que va patir a l’espatlla

El pilot català roda amb una moto de neu per Andorra
detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Marc Márquez va ser a Andorra el cap de setmana passat. El pilot de MotoGP va escollir el Principat per conduir una moto de neu i, d’aquesta manera, afegir al motocròs una altra activitat paral·lela a les curses per seguir recuperant sensacions després de patir una lesió a l’espatlla.

El de Cervera va publicar al perfil de Twitter un espectacular vídeo pilotant una moto híbrida, que estaria entre una de cros i una de neu, que utilitza de manera habitual com a mètode d’entrenament. Ho fa juntament amb el seu germà Àlex, que enguany competeix al Mundial de Moto 2, juntament amb l’andorrà Xavi Cardelús.

La moto que va pilotar és del corredor Alfredo Gómez, que igual que fan molts altres esportistes del planeta moto passa el temps lliure al Principat. Gómez competeix en enduro.

El català va arrencar el Mundial d’aquesta temporada aconseguint un meritori segon lloc, tenint en compte que la major part de l’hivern ha hagut de mesurar les càrregues físiques per acabar de recuperar-se de les molèsties que arrossegava.

Després d’aquest pas pel país, Marc Márquez es prendrà un merescut descans, ja que el Campionat del Món de Moto GP viu, ara un llarg parèntesi. La màxima competició del món del motor sobre dues rodes, no tornarà a encendre els semàfors fins al dia 31 d’aquest mes.

Marc Márquez roda amb una moto de neu per Andorra

tracking