El València fa el primer pas per tornar a ser a la final (69-64)

El València fa el primer pas per tornar a ser a la final (69-64)

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El València Basket va demostrar que vol tornar a ser a la final de l’Eurocup, després de perdre-la fa dues temporades davant de l’Unicaja de Màlaga. Els homes que entrena Jaume Ponsarnau van haver de suar de valent per endur-se el primer punt de la seva sèrie de semifinals. L’Unics Kazan va plantejar un partit a molt pocs punts, que no beneficiava de cap manera els taronja i fins al tercer quart manava per la mínima en el marcador.

Etiquetes:

Va ser aleshores quan van aparèixer totes les virtuts ofensives del quadre espanyol, que va firmar un parcial de 25 a 16 de manera incontestable.

La parella nord-americana formada per Matt Thomas i Mike Tobey va liderar la producció valenciana amb tretze i catorze punts, respectivament. A aquests dos jugadors se’ls va unir un Fernando San Emeterio que no falla mai a les grans cites. L’aler càntabre, que va ser un dels homes més sòlids dels de Ponsarnau, també va acabar el matx amb catorze punts, als quals va afegir tres rebots.

En el bàndol rus, només Errick McCollum i Melvin Ejim van superar la desena. El seu habitual millor home, Pierria Henry, va anotar només cinc punts i va estar completament negat en el llançament exterior. No va convertit cap dels cinc triples que va intentar.

tracking