Mikaela Shiffrin remunta a la segona mànega i guanya l'eslàlom de les finals de la Copa del Món

La nord-americana, segona a la primera mànega, s’ha acabat imposant a Wendy Holdener per només 0”07

Mikaela Shiffrin remunta a la segona mànega i guanya l'eslàlom de les finals de la Copa del MónFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Mikaela Shffrin s’ha endut la victòria a l’eslàlom de les finals de la Copa del Món de Soldeu-El Tarter després d’una espectacular remuntada a la segona mànega que li ha acabat donant el triomf final. Tot i que havia reconegut que està centrada en el gegant de demà i que ja tenia matemàticament el Globus de Cristall des de fa dies, Shiffrin ha aconseguit un triomf històric, ja que s’ha convertit en la primera esquiadora de tota la història que aconsegueix 15 victòries de la Copa del Món en una mateixa temporada.

Shiffrin s’ha imposat per només 0”07 a la suïssa Wendy Holdener, mentre que la tercera plaça ha estat per Petra Vlhova, més lluny, a 1”20.

A la primera mànega, el triomf havia estat per Wendy Holdener amb un registre de 53”14. La suïssa havia superat per només 0”28 a Mikaela Shiffrin, i per 1”22 a l’eslovaca Petra Vlhova.ç

Després dels 12 eslàloms de la Copa del Món, Mikaela Shiffrin ha tancat la general amb 1160 punts, segona ha estat Petra Vlhova amb 877 i tercera Wendy Holdener amb 681.

Demà es disputarà el gegant femení, on la general encara no està decidida i Mikaela Shiffrin podria aconseguir el seu quart Globus de Cristall d’aquest curs.

Mikaela Shiffrin remunta a la segona mànega i guanya l'eslàlom de les finals de la Copa del Món

Wendy Holdener s'imposa a la primera mànega de l'eslàlom

tracking