El MoraBanc, amb total llicència per somiar

Carregats d’il·lusió, els tricolors volen trobar a Lió el bitllet per a unes semifinals històriques

El MoraBanc força el tercer partit després d'una gran segona part (98-79)Fernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El MoraBanc Andorra pica l’ullet a la història i aquest vespre (20:45h RTVA) pretén fer un pas més en una competició que s’està convertint en fetitxe per a l’equip andorrà. Forçat el desempat divendres al Poliesportiu, l’Astroballe de Lió i la seva atmosfera dictaran sentència en una eliminatòria igualada, però amb cert pòsit andorrà en el global dels dos enfrontaments.

Aquest tercer partit davant l’Asvel Villeurbanne ha d’oferir un enfrontament sense atendre a pissarres. Els dos equips ja es coneixen prou per tenir clar que poden aparèixer situacions fora de scouting per part de jugadors joves i amb talent, tal com reconeix el tècnic, Ibon Navarro. “No espero gran sorpreses a nivell tàctic i espero ser capaços d'aguantar la pressió i l'aspecte ambiental que hi haurà en contra nostra al pavelló”, incideix. El MoraBanc haurà d’afrontar el compromís definitori sense Oliver Stevic ni David Walker, els dos lesionats de llarga durada. Sani Campara ha viatjat amb l’equip per reforçar les rotacions. Navarro sap que serà un partit molt físic, atlètic i igualat, similar al primer de la sèrie, i espero que siguem capaços de competir en aquestes circumstàncies. L’Asvel no ha demostrat ser millor que nosaltres, ni pitjor tampoc, per això espero un partit molt igualat”. John Shurna no es desvia gaire del missatge i considera que el MoraBanc “ha de lluitar al màxim els 40 minuts per arribar al final amb opcions de victòria”. L’aler pivot nord-americà indica que “intentarem donar-ho tot en un partit que segur que no serà fàcil perquè cal esperar un partit molt dur i molt físic, però esperem estar preparats per aconseguir la classificació per les semifinals i poder tornar a jugar partits europeus a casa aquesta temporada”. Per a Shurna “els dos darrers partits han estat importants perquè hem defensat la nostra pista i això ens dona confiança”.

L’oportunitat que té el MoraBanc és històrica. “No hi ha molts equips que puguin accedir a unes semifinals d'Eurocup. Nosaltres tenim opcions i creiem que ho podem fer”, afirmava amb fermesa Ibon Navarro. El tècnic vitorià reconeixia que la càrrega de partits “pot estar passant factura a la Lliga ACB, però la nostra situació és un caramel. Estem a cinc partits de guanyar un títol molt important. Sabem que és molt difícil però lluitarem per fer-ho”. La resolució, aquest vespre. Un triomf per començar a somiar.

L'EQUIP VIATJARÀ DIRECTAMENT DE LIÓ A BURGOS

Independentment de quin sigui el resultat, el planning de l’equip serà viatjar directament de Lió a Burgos, on el MoraBanc Andorra ha de disputar dissabte a les 20.30 el partit corresponent a la jornada 23, a la pista de l’equip castellà. El cos tècnic, així, vol estalviar energies i escurçar la quantitat de desplaçaments en la mesura que sigui possible.

tracking