L'MVK*12 suma dos Top-10 a la cursa Terra de Garnatxes

Mauro Garcia va finalitzar en el setè lloc i Òscar Cabanas, en el desè

L’MVK*12 va disputar el cap de setmana la primera edició de la cursa social Terra de Garnatxes, a Gandesa, Tarragona, amb una bona actuació. I és que dos del corredor de l’equip impulsat per Maverick Viñales van finalitzar entre els deu primers classificats del grup principal del pilot de la prova. Mauro Garcia va finalitzar en setena posició, mentre que Òscar Cabanas va ser desè. A més, dintre d’aquest grup també va entrar Miquel Martínez en la 13a posició. Entre els corredors de la categoria elit, Garcia, Cabanas i Martínez van ser quart, cinquè i sisè, respectivament.

La cursa també va tenir una bona actuació dels corredors sub-23 de l’equip del Principat, ja que Sergi Martín va finalitzar al podi d’aquesta categoria amb una segona plaça. A més, quatre dels corredors de l’esquadra van acabar entre els deu primers dels menors de 23 anys: Víctor Yuste va ser quart, Marc Gasa, cinquè, Guillem Sánchez, setè, i Oriol Cardiel, vuite.

D’altra banda, els corredors de l’MVK*12 van pujar al podi amb una tercera posició de Miquel Martínez a la classificació de la muntanya, i la tercera d’Òscar Cabanas a les metes volants.