Esquí Alpí i de fons

Triomf de Sissi Hinterreitner al gegant FIS de Cerler

L’esquiadora del Principat es va endur el triomf a l’Aragó i va estar acompanyada al podi per Carla Mijares, segona

Triomf de Sissi Hinterreitner al gegant FIS de Cerler

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Sissi Hinterreitner va aconseguir ahir la victòria al gegant FIS disputat a l’estació aragonesa de Cerler amb un temps d’1’31”37. L’esquiadora del Principat va dominar la cursa d’inici a fi i va guanyar les dues mànegues amb uns cronos de 45”53 i 45”84, respectivament. A més, Hinterreitner va aconseguir rebaixar punts FIS dels 40,01 anteriors fins als 38,40 actuals.

La segona posició a Cerler també va ser per a una representant de la FAE, Carla Mijares, que va aconseguir un temps d’1’32”00, a 0”63 de la seva compatriota. A més, Mijares ha aconseguit 45,36 punts FIS quan abans en tenia 56,10. De la seva banda, Xènia Rodríguez va ser cinquena, i va rebaixar també punts FIS, i Zoe Ramírez va finalitzar en 13è lloc. Jessica Núñez no va acabar la segona mànega.

Pel que fa al gegant masculí, Robert Solsona va ser el millor andorrà, amb un sisè lloc (1’30”57) a 0”54 del guanyador, l’espanyol Ricard Ortega. També van entrar al Top-10 Bartumeu Gabriel, que va ser novè, i Ty Acosta, que va finalitzar el desè. A més, Roger Bartumeu va ser 13è, Albert Torres 14è, Xavi Cornellà 17è, Robert Ferrari 23è i Joaquim Rodríguez 28è.

De la seva banda, Irineu Esteve debuta avui al Mundial d’esquí de fons que es disputa a Seefeld (Àustria). Esteve correrà tres proves i s’estrenarà a les 12.30 amb la disputa de l’esquiatló.

tracking