Tret de sortida de La Sportiva Andorra Skimo més exigent

Tret de sortida de La Sportiva Andorra Skimo més exigent

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La cota 2.000 de Naturlandia acull avui la sortida de la quarta edició de La Sportiva Andorra Skimo, que enguany serà la més exigent de totes les que s’han fet fins al moment. Hi haurà un total de quatre recorreguts, Skimo2, Skimo4 Skimo6 i Skimo10. Aquesta última serà la suma de la Skimo4 i la Skimo6 i es realitzarà entre dos dies (avui i demà), mentre que les altres curses es faran en un dia.

Els participants de la Skimo6 i la Skimo10 sortiran al matí des de Naturlandia i arribaran a Grau Roig després de recórrer 30 quilòmetres amb 2.000 metres de desnivell i sis refugis de muntanya.

Demà serà el torn de la Skimo2 (de nova creació per a cadets i júnior), la Skimo4 i l’última etapa de la Skimo10. Pel que fa a la Skimo2, tindrà un recorregut de 14 quilòmetres des de l’aparcament de Sorteny fins als Planells, a Ordino-Arcalís. Pel que fa a la Skimo4 i la segona etapa de la Skimo10, les dues proves sortiran des de Grau Roig i finalitzarn als Planells després de 40 quilòmetres i 3.000 metres de desnivell acumulat.

L’edició d’enguany de La Sportiva Andorra Skimo comptarà amb més de 900 participants amb un gran increment d’esquiadors de fora del país.

tracking