L'UE Sant Julià guanya l'Engordany i segueix líder

Els lauredians van vèncer amb gols de Pi i Blanco i tenen quatre punts més que el Vall Banc, que ocupa el segon lloc

L'UE Sant Julià guanya l'Engordany i segueix líderFAF

L’UE Sant Julià va arrencar ahir la tercera i última volta de la fase regular de la Lliga Multisegur Assegurances amb una victòria per 0-2 contra l’UE Engordany que permet als de Jesús Barón seguir líders de la classificació. Enric Pi va obrir el marcador per als lauredians al minut 23 i Luís Blanco va sentenciar el matx al minut 82 amb un gol de penal.

En segona posició es manté el Vall Banc Santa Coloma, que després d’un mal inici de lliga, ha remuntat posicions durant les últimes jornades. El conjunt dirigit per Marc Rodríguez va superar ahir a l’FC Lusitans per 2-0 en un partit que no es va decidir fins la segona meitat. Aleix Cisteró va obrir el marcador al minut 63 i Juli Sànchez va sentenciar el matx a dotze minuts pel final.

Ben a prop de Sant Julià i Vall Banc es troba l’Inter Club d’Escaldes, que ahir també va sumar els tres punts en el seu duel contra l’FC Ordino després d’imposar-se per 1-3. Genís Soldevila va anotar el primer gol del partit al minut 18, i ell mateix va fer el 0-2 abans del descans. Cristian Hidalgo va retallar de penal, i Rodrigo Vergara va fer el definitiu 1-3..

La sorpresa de la jornada es va viure a Prada de Moles, ja que el cuer, l’FC Encamp, va aconseguir sumar el cinquè punt de la temporada després d’empatar contra l’UE Santa Coloma. Gomes va avançar el conjunt colomenc i Quim Altes, a l’afegit, va anotar el gol de l’empat per als encampadans. L’UE Santa Coloma queda a cinc punts de les places per disputar el play-off per al títol