Esports d'hivern

La Festa del Nòrdic espera superar els 260 participants

Es commemoraran els 25 anys d’esquí de fons a la Rabassa

La Festa del Nòrdic espera superar els 260 participantsMRF

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La cota 2.000 de Naturlandia acollirà entre divendres i diumenge la segona edició de la Festa del Nòrdic, “un cap de setmana per passar amb la família, centrat en la neu i l’esquí de fons”, segons va explicar el conseller d’Esports del comú de Sant Julià de Lòria, Pere Pràxedes.

Serà un cap de setmana complet amb diverses modalitats esportives, ja que dissabte es disputaran l’esquí cros i el biatló, mentre que diumenge serà el torn de l’esquí de fons amb la tradicional Marxa Andorra Fons (amb tres distàncies de 5, 10 i 20 quilòmetres), i d’una raquetada popular. L’any passat es van reunir un total de 260 participant, i l’objectiu dels organitzadors per a l’edició d’enguany és poder superar aquesta xifra.

La Festa del Nòrdic d’enguany també tindrà una part per al record, ja que se celebraran els 25 anys de l’arribada de l’esquí de fons a la Rabassa amb una exposició fotogràfica al Centre Esportiu de Sant Julià de Lòria. A més, l’esdeveniment també s’aproparà al poble un any més. Així, dissabte es farà la inauguració a la plaça de la Germandat i diumenge faran una arrossada popular i la festa de cloenda al poble.

tracking