Un autoritari Andorra sotmet el Sant Ildefons

Ernest Forgas segella un ‘hat trick’ en el primer partit de l’equip tricolor a Prada de Moles

Un autoritari Andorra sotmet el Sant IldefonsXavier Pujol

Un resultat contundent acostuma a deixar pocs dubtes i sí moltes intencions. La segona part de l’FC Andorra -continuïtat i resolució d’un pla perfecte perpetrat des de l’inici- va afavorir l’arribada dels gols producte, bàsicament, del bon joc i dels espais que el Sant Ildefons va deixar.

Als primers 45 minuts l’equip de Gabri i Jorquera van tenir el control absolut i van ofegar el rival fins a l’extenuació amb un ritme alt de pilota. Els dos darrers fitxatges tricolors presentaven credencials de ben d’hora, amb Moha Keita, elèctric, que va esdevenir un malson, i Martí Riverola, que va exhibir el seu exquisit tracte de pilota i el perquè serà la bruíxola d’aquest equip. Ernest Forgas va desprecintar el partit aprofitant una errada defensiva (23’) i l’Andorra es va serenar fins a arribar a l’interludi. La segona part es va obrir amb una nova mossegada de Forgas (48’). El davanter barceloní va validar un servei espectacular de falta directa que Rubén Bover va enviar al pal. Més tard, Betriu de cap ampliava les diferències (58’) i acte seguit, Forgas, en un minut boig, signava el 4-0 (59’), el seu hat trick, i treia pols al travesser en una acció posterior. Ludo, amb un golaç (76’), va participar en la festa i Gorrea, un dels homes més actius del Sant Ildefons, descomptava per als de Cornellà (81’). Debut intimidador a Prada de Moles i Gerard Piqué ho va resumir en la seva piulada “Un pas més”. El tècnic tricolor, Gabri García, va comentar que “hem estat superiors a la segona part i és un resultat que ens deixa molt satisfets”. El golejador de la tarda, Ernest Forgas, mentre guarnia la pilota del partit amb les signatures dels seus companys, va dir que “és el debut somiat a casa i necessitàvem un partit així. Hem fet un pas endavant en tots els aspectes”.